• Despre Noi

  • Birou arhitecti autorizati cu experienta în proiectare constructii si pasiune pentru arhitectura, consideram ca fiecare cladire si fiecare spatiu are propria poveste de spus, o experienta unica pe care o descoperim impreuna, cu fiecare dintre clientii nostrii, persoane fizice sau persoane juridice.” PTP Arhitectura

    Biroul de Proiectare Constructii si Urbanism „PTP Arhitectura” a fost infiintat din dorinta celor trei asociati de a oferi clientilor servicii de calitate in domeniul proiectarii de constructii, arhitectura si urbanism.

  • Obiectiv si Misiune

    Fiecare arhitect din echipa noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii complete si personalizate de proiectare, mereu inovative cu un raport calitate/pret excelent. Diversitatea si unicitatea fiecarui proiect, cerintele programelor de arhitectura, impreuna cu solicitarile si satisfactia clientilor ne inspira in munca si definesc telul nostru ca proiectanti.

    Suntem arhitecti cu experienta in elaborarea documentatiilor pentru autorizare sau executare lucrari, si urmarirea executiei proiectelor pe santier.

  • Pentru mai multe detalii, oferta personalizata, pret servicii proiectare constructii si arhitectura, pret documentatii de urbanism, consultanta profesionala arhitecti cu experienta in elaborarea documentatiilor si urmarirea executiei proiectelor pe santier, completati formularul de contact sau sunati-ne direct la 0722 990 0710751 543 874 sau 0764 947 564.