• Etape

 • Etape proiectare constructii

  etape proiectare constructii iasi bacau roman barlad vaslui piatra neamt

  Incepand de la luarea deciziei de a construi, modifica sau demola o cladire, pana la finalizarea efectiva a lucrarilor, se parcurg mai multi pasi. Dintre acesti pasi, unii se desfasoara la randul lor in mai multe etape, in functie de complexitatea proiectului.

 • Certificatul de urbanism

  certificat de urbanism

  Certificatul de urbanism este documentul emis de Primarie sau de Consiliul Judetean, prin care sunt furnizate informatii referitoare la imobil. Aceste informatii vizeaza aspecte referitoare la regimul tehnic, regimul economic si regimul juridic al terenului sau constructiei dvs. Acest act trebuie obtinut inaintea de a putea incepe procesul de proiectare propriu zis si este prima dintre etape proiectare constructii.
  Aflati mai multe despre Certificatul de Urbanism !

 • Autorizatia de Construire / Desfiintare

  autorizatie construire proiect hala proiect casa

  Orice lucrare de construire, modificare sau demolare a unei constructii este permisa doar dupa obtinearea Autorizatiei de Construire/Desfiintare. Aceasta se obtine in baza unei documentatii complexe ce cuprinde printre altele: Actele doveditoare detinerii unui drept real asupra imobilului, Proiectul pentru Autorizarea Lucrarilor, avize si acorduri, studii de teren, etc.
  Aflati mai multe despre Autorizatia de Construire/Desfiintare !

 • Executarea lucrarilor

  proiectare case blocuri pensiuni

  Aceasta este etapa in care proiectul se materializeaza si constructia, treptat, prinde forma. Executarea lucrarilor de construire, modificare sau demolare trebuie realizata de o firma specializata, si doar pe baza proiectului tehnic. Acest lucru este necesar pentru a evita problemele generate de organizarea deficienta a lucrarilor cauzata de lipsa documentatiei necesare. Un avantaj in plus al executarii lucrarilor conform legii, este faptul veti putea benefia de garantie pentru lucrarile realizate.
  Aflati mai multe despre Execuratrea lucrarilor !

 • Pentru mai multe detalii, oferta personalizata, pret servicii proiectare constructii si arhitectura, pret documentatii PUZ sau PUD, consultanta profesionala arhitecti cu experienta in elaborarea documentatiilor si urmarirea executiei proiectelor pe santier, completati formularul de contact sau sunati-ne direct la 0722 990 0710751 543 874 sau 0764 947 564.