• Executarea lucrarilor

 • Construire / Modificare / Demolare cladiri

  proiectare case blocuri pensiuni

  Dupa ce ati obtinut Autorizatia de Construire / Desfiintatre procesul de proiectare se apropie de final. Rezultatul intregului demers se materializeaza intr-un proiect tehnic de executie. Pe baza acestuia se vor realiza lucrarile de constructie, modificare sau demolare a constructiei (dupa caz).

  Dupa ce ati preluat proiectul tehnic de la proiectantul general urmeaza sa contractati serviciile specialistilor implicati in executarea lucrarilor. In primul rand veti angaja un Diriginte de Santier autorizat si apoi o firma de constructii. Acestia va vor asista pe toata durata construirii cladirii pana la receptia de la finalizarea lucrarilor inclusiv.

  Urmatoarea etapa este sa notificati Autoritatea Publica care a emis Autorizatia de Construire / Desfiintare si Inspectoratul Judetean de Constructii cu privire la faptul ca intentionati sa demarati lucrarile de construire sau demolare. Dupa ce ati indeplinit acest pas veti confectina panoul informativ care va fi afisat la limita santierului. Odata indeplinite aceste etape puteti incepe lucrarile.

  Este important ca lucrarile de construire, modificare sau desfiintare constructii sa fie realizate pe baza unui proiect tehnic de executie. De asemenea, trebuie sa fie respectat programul de control pentru toate fazele determinante.

  Realizand lucrari de construire / desfiintare pe baza proiectului din documentatia de autorizare riscati o amenda substantiala din partea autoritatilor. De asemenea, exista riscul sa nu puteti receptiona cladirea la terminarea lucrarilor. In acest caz veti fi obligati sa reluati intregul proces de autorizare de la capat, pe baza unei expertize tehnice.

  Costurile suplimentare generate de organizarea ineficienta, in lipsa proiectului tehnic, pot depasi cu mult onorariul platit unui proiectant pentru intocmirea proiectului complet. In plus, o eventuala reautorizare a constructiei va urca pretul final al cladirii si mai mult.

 • Pentru mai multe detalii, oferta personalizata, pret servicii proiectare constructii si arhitectura, pret documentatii PUZ sau PUD, consultanta profesionala arhitecti cu experienta in elaborarea documentatiilor si urmarirea executiei proiectelor pe santier, completati formularul de contact sau sunati-ne direct la 0722 990 0710751 543 874 sau 0764 947 564.