• Servicii

 • Proiecte pentru autorizare

  proiectare case blocuri pensiuni

  Autorizatia de construire este actul in baza caruia este permisa executarea lucrarilor de construire, modificare sau desfiintare a oricarei constructii. Aceasta este emisa de administratia publica locala sau judeteana, in conformitate cu prevederile legii 50 din 1991.
  Executarea lucrarilor de construire sau de interventie asupra cladirilor, este permisa numai dupa de obtineti o autorizatie de construire / desfiintare.

 • Proiecte de executie

  autorizatie construire proiect hala proiect casa

  Proiectul tehnic de executie este documentatia in baza careia se vor realiza lucrarile de construire sau demolare.
  Acesta cuprinde toate prescriptiile si detaliile tehnice care sunt necesare constructorului pentru a realiza lucrarea.

 • Documentatii de Urbanism

  documentatii urbanism PUZ PUD plan urbanistic zonal plan urbanistic de detaliu

  Pe langa proiectarea constructiilor, PTP Arhitectura va poate oferi si Documentatii de Urbanism ( PUZ PUD ). In functie de necesitatile dvs. acestea pot fi Plan Urbanistic Zonal sau Plan Urbanistic de Detaliu. De asemenea, vă putem asista la obtinerea avizelor cerute prin Certificatul de Urbanism.
  In plus, putem prezenta si sustine solutia propusa in fata reprezentantilor autoritatilor locale, daca este cazul.

 • Studii de fezabilitate

  etape proiectare constructii iasi bacau roman barlad vaslui piatra neamt

  Studiile de fezabilitate sunt documentatii care sunt necesare daca doriti sa obtineti finantare din surse publice pentru investiatia dvs. Aceste surse pot fi fonduri europene, bugetul local sau bugetul de stat.

  Documentatia se elaboreaza conform HG 907 din 2016, actualizata.

 • Pentru mai multe detalii, oferta personalizata, pret servicii proiectare constructii si arhitectura, pret documentatii de urbanism, consultanta profesionala arhitecti cu experienta in elaborarea documentatiilor si urmarirea executiei proiectelor pe santier, completati formularul de contact sau sunati-ne direct la 0722 990 0710751 543 874 sau 0764 947 564.