• Hale Industriale & Constructii Comerciale

 • Proiectare Hale Metalice si din Elemente Prefabricate

  Proiectant proiectare proiecte hale metalice prefabricate beton spatii comerciale

  Ativitatea de proiectare hale industriale, pentru depozitare sau productie, implica cunosterea profunda a arhitecturii cladirii din partea proiectantului general. Acest lucru rezulta in special din complexitatea programelor de arhitectura specifice si a multitudinii de specialitati implicate in realizarea proiectului.

  Acest tip constructii industriale pot fi hale metalice sau hale din elemente de beton armat prefabricate. Alegerea sistemului constructiv se face pe baza deschiderii minime si a inaltimii utile necesare. Destinatia cladirii si reglementarile urbanistice pot influenta, de asemenea, alegerea tipului de structura de rezistenta.

  PTP arhitectura vine in întampinarea clientilor cu un sistem de lucru eficient, perfectionat in timp pentru acest tip de lucrari. O particularitate a acestui tip de constructii este amploarea si complexitatea tuturor specialitatilor ce sunt parte integranta a cladirii. Lucram cu programe de proiectare performante care permit atat coordonarea tri-dimensionala a tuturor sistemelor, cat si introducerea utilajelor puse la dispozitie de variatii producatori.

  Suntem proiectanti cu ampla experienta în elaborarea si coordonarea proiectelor de acest tip. Va oferim astfel servicii de proiectare hale industriale pentru depozitare sau productie la un raport calitat\pret foarte bun.

 • Proiectare Spatii Comerciale

  Proiectarea spatiilor comerciale de mari dimensiuni, necesita îmbinarea cunostintelor aferente construirii unei cladiri industriale cu notiuni din variatele domenii conexe. Spatiile comerciale de tip Bricolaje pot avea structura metalica sau din elemente prefabricate din beton armat precomprimat. Structura aleasa depinde in principal de dimensiunea constructiei, insa cel mai adesea se foloseste varianta cu elemente prefabricate din beton. Colectivul nostru a proiectat și supravegheat construcția de spații comerciale, administrative sau depozite logistice de peste 15 000 m2.

  De la proiectarea circulatiilor in incinta si sistematizare verticala pana la imagine de brand si marketing, o astfel de cladire este rezultatul unui demers complex ce depinde de abilitatile proiectantului pentru asigurarea unui rezultat de succes.

  Atat pentru proiecte hale cat si pentru proiecte spatii comerciale, modelarea virtuala tri-dimensionala, permite optimizarea in detaliu a proiectului. In modelul 3D vor fi incluse toate utilajele si instalatiile aferente cladirii. Astfel se reduce considerabil riscul de a intampina dificultati pe parcursul executiei. Realizarea investitiei in baza unui proiect cat mai detaliat asigura un control strans asupra costurilor si al duratei de executie.

 • Pentru mai multe detalii, oferta personalizata, pret servicii proiectare constructii si arhitectura, pret documentatii PUZ sau PUD, consultanta profesionala arhitecti cu experienta in elaborarea documentatiilor si urmarirea executiei proiectelor pe santier, completati formularul de contact sau sunati-ne direct la 0722 990 0710751 543 874 sau 0764 947 564.