• Locuinte & Unitati de Cazare

 • Proiectare Case / Blocuri / Pensiuni / Hoteluri

  proiectare case proiecte case blocuri vile pensiuni

  Biroul de proiectare PTP Arhitectura ofera servicii de proiectare case, blocuri, pensiuni si hoteluri. Primul lucru la care ne gandim cand vorbim despre constructii este locuinta. Aceasta este unitatea definitorie a civilizatiei umane inca din cele mai vechi timpuri.
  In functie de cerintele dvs. proiectarea constructiilor pentru locuire, (locuinte individuale si locuinte colective) sau unitati de cazare (hoteluri si pensiuni) are ca prim scop satisfacerea necesitatilor functionale si de confort ale viitorilor locatari.

 • Cladirile pentru locuire (case, vile, blocuri, pensiuni si hoteluri) sunt poate cele mai personale dintre investitiile in constructii. Acestea trebuie sa va reprezinte si sa va imbunatateasca viata. Procesul de proiectare al echipei de arhitecti PTP Arhitectura este axat pe buna comunicare intre client si arhitect. Acest proces se aplica pentru proiectare case, alte tipuri de locuinte individuale sau colective, sau orice alt tip de constructie. Acest lucru permite gasirea de solutii eficiente, cu raport calitate-pret excelent, pentru fiecare client in parte.

  Din aceasta categorie, PTP Arhitectura va ofera Proiecte Case, Proiecte Locuinte Colective (blocuri), Proiecte Pensuini, sau Proiecte Hoteluri.

 • Pentru mai multe detalii, oferta personalizata, pret servicii proiectare constructii si arhitectura, pret documentatii PUZ sau PUD, consultanta profesionala arhitecti cu experienta in elaborarea documentatiilor si urmarirea executiei proiectelor pe santier, completati formularul de contact sau sunati-ne direct la 0722 990 0710751 543 874 sau 0764 947 564.