• Constructii Publice

  • Proiectare Cladiri Birouri / Cladiri Medicale / Cladiri de Cult / Scoli / Gradinite

    proiectare cladiri birouri cladiri medicale scoala gradinita

    Proiectarea cladirilor accesibile publicului face parte din experienta de lucru a echipei de arhitecti PTP Arhitectura. Echipa acestui birou de proiectare raspunde nevoilor fiecarui client cu interes si pasiune. Indiferent de natura constructiei, abordarea proiectului se face in mod profesionist si personalizat. Avem experianta in proiectare cladiri birouri si administrative, proiectare constructii pentru învatamant, clinici medicale, si altele.

    Oferim servicii de proiectare constructii indiferent de specificul sau destinatia cladirii. Dintre acestea amintim: proiectare clădiri de birouri, proiectare constructii medicale, proiectare cladiri invatamant, proiectare cladiril de cult, si nu numai. Suntem arhitecti cu experienta atat în proiectarea de noi biserici / ansambluri ecumenice cat si in interventii asupra cladirilor existente, inclusiv monumente istorice.

  • Galerie Proiectare Arhitectura - Constructii Publice

  • Pentru mai multe detalii, oferta personalizata, pret servicii proiectare constructii si arhitectura, pret documentatii PUZ sau PUD, consultanta profesionala arhitecti cu experienta in elaborarea documentatiilor si urmarirea executiei proiectelor pe santier, completati formularul de contact sau sunati-ne direct la 0722 990 0710751 543 874 sau 0764 947 564.