• Proiectare Constructii

 • Proiectare Hale Industriale & Constructii Comerciale

  servicii proiectare constructii hale metalice prefabricate beton spatii comerciale

  PTP Arhitectura ofera clientilor sai servicii proiectare constructii pentru hale industriale de productie sau depozitare, si spatii comerciale de mari dimensiuni. Biroul nostru de proiectare utilizeaza un sistem de lucru eficient, perfectionat in timp pentru acest tip de proiecte. Echipa noastra va intampina proiectanti cu vasta experienta în coordonarea si verificarea proiectelor de acest fel.
  O particularitate a acestui tip de proiecte este multitudinea si amploarea specialitatilor care concura la elaborarea documentatiei. Lucram cu programe de proiectare performante, care permit atat coordonarea tri-dimensionala a tuturor sistemelor, cat si introducerea in modelul 3D a utilajelor puse la dispozitie de diversi producatori.
  Aflati mai multe despre Servicii Proiectare Hale Industriale & Constructii Comerciale !

 • Proiectare Constructii Publice

  servicii proiectare constructii cladiri birouri cladiri medicale scoala gradinita

  Proiectarea constructiilor de interes public face parte din experienta de lucru a echipei de arhitecti PTP Arhitectura. Din aceasta categorie de constructii am realizat proiectare cladiri birouri, proiectare scoli si gradinite sau cladiri medicale. Biroul nostru de arhitecti raspunde nevoilor fiecarui client cu interes si pasiune, in mod profesionist si personalizat, indiferent de natura constructiei.
  Aflati mai multe detalii despre Servicii Proiectare Constructii Publice !

 • Proiectare Case, Locuinte Colective & Unitati de Cazare

  servicii proiectare constructii case locuinte colective vile pensiuni

  Biroul de arhitecti PTP Arhitectura ofera servicii proiectare constructii pentru case, vile, locuinte colective, pensiuni si hoteluri. În funcție de solicitarile dvs. proiectarea construcțiilor pentru locuire, locuințe individuale sau colective, ori unități de cazare (hoteluri și pensiuni) are la baza satisfacerea necesităților funcționale și de confort ale viitorilor locatari.

  Cladirile de acest tip sunt, poate, cele mai personale dintre investitiile in constructii. In consecinta, proiectarea acestora trebuie sa asigure ca produsul final va reprezinta, si imbunatateste viata utilizatorilor. Procesul de proiectare constructii a echipei de arhitecti PTP Arhitectura este axat pe buna comunicare intre client si specialist. Acest lucru permite gasirea de solutii eficiente, corecte si cu raport calitate/pret excelent pentru fiecare proiect in parte.
  Aflati mai multe detalii despre Servicii Proiectare Case, Locuinte Colective, Pensiuni & Hoteluri !

 • Pentru mai multe detalii, oferta personalizata, pret servicii proiectare constructii si arhitectura, pret documentatii PUZ sau PUD, consultanta profesionala arhitecti cu experienta in elaborarea documentatiilor si urmarirea executiei proiectelor pe santier, completati formularul de contact sau sunati-ne direct la 0722 990 0710751 543 874 sau 0764 947 564.